Då är det dags för efterrätt!
Idag har vi långfredag och påskafton är nära nu! Om du ännu inte har bestämt vilken efterrätt du ska ha imorgon kanske detta kan vara något för dig! Förbered idag så har du ett moment mindre imorgon.

4 portioner

  • 3 gelatinblad
  • 1 dl honung
  • 3 dl yoghurt
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl uppvärmd, flytande honung till garnering samt passionsfrukt och andra bär

Lägg gelatin bladen 5 min i blöt.
Smält honungen i en kastrull och tillsätt gelatinbladen i den varma honungen och rör om ordentligt.
Rör i yoghurt, mjölk och vaniljsocker. Blanda och häll upp i glass eller önskad form. Ställ pannacottan i kylen minst en timme så att den stelnar.
Garnera med den flytande honungen, passionsfrukt och önskade bär.

Bilden på pannacottan är från min examensmiddag men här ger jag förslag på vad jag hade garnerat med i påsk.

2015-04-02_20-47-29_603

Flytande honung, passionsfrukt, blåbär-mandelägg och en liten påskkyckling!