Nu är min honung på tub hos Birgitta Augustesen i Malmköping! I hennes fantastiska delikatess butik får nu honungstuben ta plats på hyllorna bland övriga produkter.

Birgitta är en kär vän som jag lärde känna under min utbildning till yrkesbiodlare. I utbilningen ingår praktik, så kallad LIA lärande i arbete.

Jag tog kontakt med Birgitta då hon förädlar honungen genom att smaksätta den, göra dricka, godis med mera. Fantastiskt att få ta del av hennes arbete! Jag har lärt mig mycket av Birgitta både vad gäller honung och företagande liksom hur en riktig vän och medmänniska ska vara. Människa med större hjärta för sina medmänniskor får man leta efter! Men hon har samtidigt skinn på nästan och det kan vara bra att ha! 😉

Ta en tripp i sommar till Malmköping och besök Birgittas delikatess butik på Kungsgatan 22!