Så då var året i bigården till ända! Kanske inte en helt representativ säsong med den sena, blåsiga och kalla våren men dock…
Jag hoppas att ni har fått lära er mer om biodling och vem vet, kanske någon av er fått blodad tand och börjar en nybörjarkurs till våren! 🙂
Jag tog mig en lång paus i bloggandet nu på slutet men jag behövde vila från presterande på webben. Livet blir ibland mer hektiskt än vad man rår på. Jag hoppas därför att ni på egen hand sökt och fortsätter söka efter alla de fantastiska recept som finns med honung och låter er inspireras av denna fina produkt till att bruka inom olika användningsområden!
Glöm inte bort att honungen är en ”bisak” då biets huvuduppgift och den så ovärderliga uppgiften, är att pollinera våra växter i naturen!!
Tack för att du tog dig tid att läsa mina inlägg!
Kram Charlotta